Cele mai reușite 12 tunsori pentru păr scurt și față plinuță

La un moment dat după ce purtam o tunsoare timp îndelungat, parca ne năzare cate o idee și vrem să schimbam ne look-ul și probabil țintim să căutam tunsori par scurt. În general femeile prefera tunsorile care se aranjează ușor și repede.

Chiar daca iți place foarte mult o tunsoare și vezi că îi sta bine unei vedete nu te grăbi să te tunzi și tu așa! Înainte de a merge la salon să te tunzi, trebuie să tii cont de forma fetei tale, întrucât aceasta iți vă dicta tunsoarea. Așadar, analizează-te puțin în oglinda și vezi ce forma are fata ta!

Apelează la stiliști, aceștia fiind cei care iți vor recomanda tunsori în funcție de forma fetei!

Coafura perfectă pentru femeile cu fața plinuță trebuie să corespundă câtorva criterii importante:

– Corectează ovalul feței;

– Vizual alungesc silueta;

– Cea mai voluminoasă parte a coafurii nu trebuie să coincidă cu aceeași parte a feței;

– Este preferabil ca volumul să fie făcut în zona cefei – astfel veți crea proporții ideale;

– Cărarea dreaptă și tâmplele deschise – sunt interzise! Ele creează efectul unui cap mic așezat pe un corp mare;

– Lungimea perfectă a părului – între bărbie și linia umărului;

– Renunțați la tunsorile foarte scurte, care crează o disproporție.

Fața plinuță în formă de pară

Femeilor cu fața în formă de pară le recomandăm să aleagă tunsoarea Bob. Bobul asimetric este tunsoare perfecta pentru tine daca fata ta se caracterizează printr-o frunte lata și o bărbie îngustă. Ia în considerare la aceasta tunsoare și faptul că parul tău trebuie să aibă un volum mediu. În cazul în care ai prea puțin volum usucă-ți parul stand cu capul în jos, în caz contrar folosește peria și uscătorul de par pentru a obține rezultatele așteptate.

Trebuie adusă doar o singură modificare. retonul lung, cărarea oblică și lungimea până la bărbie vă vor face foarte frumoase. Părul pentru această tunsoare trebuie să fie perfect drept. Buclele sau părul ușor ondulat vor da un volum suplimentar feței plinuțe.

Față plinuță triunghiulară

Fruntea îngustă și bărbia mare – așa arată o față triunghiulară clasică. Puteți alege pentru această formă a feței tunsoarea Bob, dar într-o altă variantă. Tăiați bretonul oblic, alungiți șuvițele laterale, părul în zona cefei trebuie scurtat.

Față plinuță ovală

Pentru acest tip al feței, cea mai bună alegere este tunsoarea paj cu vârfurile întoarse și conturul neuniform.

Loading...